Finala celei de-a sasea editii a Cupei Mondiale de rugby se joaca simbata intre detinatoarea trofeului, Anglia, si Africa de Sud.
Casele de pariuri continua sa fie asaltate de amatorii de rezultate-soc, dar cotele celor patru echipe care se vor infrunta pentru locurile de pe podiumul Cupei Mondiale au inceput sa scada. In meciul pentru locul 3, dintre Franta si Argentina (vineri, ora 22.00, TVR 2), gazdele sint cotate la 1.35, iar sud-americanii la 4.15, ambele foarte scazute fata de cotele de luni. Pentru meciul care va hotari cistigatoarea, Africa de Sud-Anglia, cotele 1.44, respectiv 3.50, sint de asemenea in scadere.

In tabara franceza, declaratiile de presa sint mai prudente ca niciodata. Toate criticile care ii sint aduse lui Bernard Laporte pentru esecul din meciul cu Anglia si pierderea locului in finala au un singur sens: „Patru ani, acelasi esec: Cupa Mondiala nu este in Franta“ („Le Figaro“) sau „O idee fixa: modelul de urmat este rugby-ul englez“ („Le Monde“). De la argentinieni, singura stire de retinut il da indisponibil pe Ledesma, motorul gramezii alb-albastre. Pentru inlocuirea sa a fost preferat Guinazu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.