Pugilistul Lucian Bute a declarat ca este foarte aproape de a-si realiza visul si este increzator in faptul ca va reusi sa-l invinga pe columbianul Alejandro Berrio, in meciul pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, care va avea loc la Montreal.

"Sunt aproape de obiectivul meu. Vineri seara (sambata dimineata in Romania), veti vedea un nou campion mondial. Important este sa castig aceasta lupta, indiferent ca este prin KO, prin decizie la limita au altcumva. Vreau sa castig. Sunt concentrat sa ma impun in fiecare runda. Este planul meu de meci", a declarat Bute, neinvins in 20 de meciuri. Presa canadiana sustine ca romanul este principalul cap de afis la clubul Interbox, dupa retragerea lui Eric Lucas, devenind aspirant la coroana mondiala dupa victoria in fata lui Sakio Bika, intr-un meci disputat la 15 iunie.

Adversar optimist

In ceea ce-l priveste pe Berrio, acesta a castigat titlul vacant IBF, la 3 martie, in Germania, cand s-a impus prin KO tehnic in fata lui Robert Stieglitz. "Nu am venit la Montreal pentru a-mi lasa titlul. invingatorul va fi cel mai bun dintre cei doi si stiu ca voi fi eu", a spus Berrio, in timp ce antrenorul sau, Francesco Hernandez, a cerut arbitrilor si judecatorilor, canadieni si mexicani, sa fie impartiali. Meciul pentru titlul mondial dintre Lucian Bute si Alejandro Berrio va fi transmis in direct de Pro TV, sambata dimineata, de la ora 05.00.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.