Fostul capitan al Fiorentinei si campion mondial in 1982, Giancarlo Antognoni, a declarat, ieri, ca atacantul roman Adrian Mutu poate sa poarte in scurt timp banderola de capitan al gruparii viola, informeaza Firenzeviola.it.

"Putem sa spunem ca Mutu poate sa fie capitanul echipei. Parerea mea este ca principala conditie este legata de anii petrecuti la echipa. De cat timp este Mutu la Fiorentina? De un an si jumatate. Daca va ramane aici pana la finalul carierei, poate sase sau sapte ani, atunci trebuie sa fie capitan", a declarat fostul campion mondial, Giancarlo Antognoni. Actualul capitan al Fiorentinei este insa, fundasul Dario Dainelli.

Directorul lui Parma din perioda cand a evoluat Mutu la respectiva echipa, Arrigo Sacchi, a declarat in acelasi timp, despre fotbalistul roman ca s-a maturizat foarte mult si ca a devenit un simbol al Fiorentinei.

"Mutu este un mare talent, Dumnezeu i-a daruit multe, dar a ajuns sa le foloseasca abia acum, iar acum este unul dintre cei mai buni fotbalisti din Italia. Transferul la Chelsea l-a schimbat mult, dar acum a dat dovada de maturitate pentru ca a refuzat sa plece la Madrid. La Parma a vrut sa plece dupa primul sezon, dar si-a dat seama ca nu numai banii conteaza in viata", a declarat Sacchi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.