Patronul Stelei spune ca este dispus sa neglijeze campionatul pentru ca Steaua sa faca un meci mare in Spania, in etapa a treia a Ligii Campionilor. Surprinzator, Becali nu s-a falit cu contributia stelistilor la Nationala si le-a admis si altora merite la Steaua.
Gigi Becali s-a declarat ieri dispus sa sacrifice campionatul pentru un rezultatbun al Stelei la Sevilla, saptamana viitoare, intepandu-i cu aceasta ocazie si pe cei de la CFR Cluj. "De ce joci in campionat, sa-l castigi si sa te bata apoi cu 3-1 unii din Cipru? Meciul cu Sevilla e vital pentru Steaua, se poate spune ca sacrific campionatul pentru Liga Campionilor. Am vrut neaparat sa amanam partida cu Bistrita, meciul cu Sevilla e cel mai important pentru clubul nostru, facem orice sa fie jucatorii odihniti, de-aia am si amanat in campionat. Arsenal putea fi invinsa daca jucatorii erau odihniti. Mergem la victorie la Sevilla, ei joaca duminica in campionat, Steaua nu, apoi marti cu noi, iar noi vom fi odihniti. Sper in calificarea mai departe in Liga Campionilor, nici nu e greu cu putin noroc. Acesta e obiectivul", a spus Becali, explicand ca se va gandi la Cupa UEFA, o competitie de care nu este prea incantat, daca echipa sa va pierde la Sevilla.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.