Germanul Stephan Leko acceptat sa lupte in Romania, in cadrul unei gale Local Kombat. "Avem confirmarea lui Stephan Leko pentru primul meci in Romania care va avea loc in mai sau in iunie. Leko s-ar putea sa se bata cu detinatorul titlului intercontinental", a declarat promotorul galei Local Kombat, Eduard Irimia.

Evenimentul este mult asteptat si de catre Stephan Leko, care nu a mai luptat de aproape doi din cauza unei accidentari la spate. "Meciul din mai sau iunie va fi primul pe care il voi juca dupa o lunga perioada. S-ar putea sa mai am un meci in Stockholm pe 24 mai, dar inca nu se stie sigur", a spus luptatorul de origine croata.

Leko s-a declarat impresionat de fanii din Romania, precizand ca nu a mai vazut nicaieri in Europa un asemenea public. "Nu am mai vazut niciodata in Europa atatia fani entuziasti. Nu am mai vazut Romania inainte si a fost o surpriza. M-au impresionat foarte mult. Cat despre fratele meu, Daniel, cred ca a avut un soc in meciul cu Mourad Bouzidi, pentru ca in mod normal nu ar fi trebuit sa-i puna probleme. Daniel nu s-a simtit bine in timpul luptei", a spus Leko.

Tot pentru gala in care va lupta Stephan Leko, Daniel Ghita l-a provocat pe olandezul Mourad Bouzidi, care a castigat, vineri, titlul european la categoria grea, versiunea VKN, in cadrul Galei Local Kombat 13 "Topeste Valcea".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.