Atacantul Nationalei a vorbit la finalul meciului cu Olanda despre generatia sa, care "a gresit, a patimit", dar careia i-a venit randul la glorie.
Adrian Mutu nu a prins o zi senzationala impotriva Olandei, avand doar doua actiuni periculoase la poarta lui Stekelenburg, insa a muncit ca un sclav, inclusiv in faza defensiva, iar la final era fericit. "Este o victorie mare, foarte importanta pentru noi pentru ca suntem pe primul loc. Este o victorie a generatiei noastre, un test de maturitate trecut cu brio in niste conditii nu foarte bune din cauza vantului si a ploii care au facut ca meciul sa fie mai putin spectaculos. Trebuie sa ne bucuram de aceasta victorie, sa rasuflam usurati dupa presiunea care a fost. Vrem sa terminam neinvinsi grupa. Olanda ne-a batut de atatea ori, suntem bucurosi ca a venit si randul nostru neriscand foarte mult, singurul risc maxim fiind in minutul 90. Am aratat tuturor ca aceasta generatie a gresit, a si patimit, dar a venit si momentul revansei. Dupa meci am facut hora bucuriei pentru ca in 18 insi e cam greu sa te bucuri in alt mod. E cel mai frumos lucru sa fim legati intr-o hora a bucuriei noi si suporterii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.