Atmosfera de exceptie, joi seara, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Constantin Radulescu“ cu ocazia meciului dintre echipa Generatiei de Aur a fotbalului romnesc din anii ’90 si cea a Portocalei Mecanice.
Evenimentul intitulat „Seara Campionilor-Stele in iarba“ a fost unul caritabil pentru SOS Satele Copiilor, dar a insemnat si retragerea lui Ioan Ovidiu Sabau. Peste 12.000 de fani ai echipei nationale au luat cu asalt stadionul din Dealul Gruia pentru a-i vedea din nou la treaba pe teren pe Hagi&Co. Meciul s-a terminat la egalitate, 5-5. Hagi '34, '49, Ganea '54, Moldovan '62 si Craioveanu '80 au inscris pentru Romania, fostul capitan al tricolorilor evoluand cu mare ambitie, pentru a demonstra ca inca mai stie fotbal. „S-a vazut insa ca nu am fost in cea mai buna forma fizica. Am jucat cu ambitie si dorinta. Mingea ne asculta, dar noi nu mai putem sa fugim dupa ea. Am reusit o partida frumoasa cu multe goluri. Suntem tineri si ne face placere sa mai jucam fotbal“, a declarat Hagi. Acesta impreuna cu Gheorghe Popescu au facut, ieri, o donatie catre fundatia FIFA SOS Satele CopiilorRomania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.