Olandezii nu se ascund ca strutul, cu capul in nisip. Nisipul de la Marea Neagra, bineinteles. “Portocala mecanica” se teme de Mutu si nu neaga acest lucru. “Briliantul” este in topul marcatorilor in Serie A, iar la nationala face furori. si nu de ieri de azi, ci de vreo doi-trei ani.

“Mutu necesita o atentie speciala, este un jucator periculos. Trebuie sa ne asiguram ca nu va deveni decisiv cu noi. il vom urmari pe tot terenul”, a avertizat fundasul de la FC Sevilla, Khalid Boulahrouz.

Cel poreclit “Canibalul”, pentru jocul sau dus la limita regulamentului, e de parere ca si vecinii bulgari mai au o sansa pentru a prinde un loc la Euro. “Consider ca un egal cu Romania nu este un rezultat bun, pentru ca s-ar putea apropia de noi Bulgaria. Avem nevoie de victorie”.
Atacantul Ruud van Nisterlooy, pericolul numarul unu pentru poarta lui Lobont, are si el calculele lui in lupta pentru calificare.

“Poate ca Romania va juca la victorie, ceea ce ar fi bine pentru noi, ne-ar da sansa sa speculam spatiile ramase. Sa speram ca vom fructifica ocaziile pe care le vom avea. E pacat ca nu joaca Sneijder si van Persie, sunt doi jucatori importanti, la fel ca si Melchiot, dar avem o echipa suficient de puternica pentru a rezolva aceasta problema. Avem inlocuitori buni”, crede vedeta lui Real Madrid.

Am scapat de van der Saar

Portarul lui Manchester United, Edwin van der Saar, n-a facut deplasarea la Constanta. “Chiar nu pot juca. Speram sa ma refac. Am incredere in Stekelenburg pentru ca e in forma. Voi urmari meciul la televizor si voi fi mai nervos decat daca as fi fost in teren”, a declarat van der Saar.

Seedorf titular?

O mare necunoscuta in formatia lui Marco van Basten este daca il va titulariza pe experimentatul Clarence Seedorf in locul indisponibilului Wesley Sneijder. “imi pare rau ca nu joaca Sneijder, e un jucator important. Prezenta mea in teren nu depinde de accidentarea sau suspendarea unuia sau altuia. Am jucat alaturi de multi fotbalisti importanti, in aceeasi echipa. Putem sa ne asiguram calificarea inca de sambata”, a spus milanistul, care a fost desemnat cel mai bun mijlocas din sezonul trecut al Ligii Campionilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.