Mutu s-a pregatit separat, iar Tamas si Chivu s-au antrenat normal si pot juca sambata cu Olanda
Atacantul de la Fiorentina s-a pregatit separat de colegii sai de la echipa nationala a Romaniei la primul antrenament efectuat inaintea intalnirii cu Olanda, din Grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008 (sambata, ora 20,15, Constanta, Stadion "Farul"). La sedinta de pregatire de luni seara au participat si cei doi fundasi centrali cu probleme medicale, Tamas si Chivu.

Mutu a iesit pe teren odata cu restul coechipierilor, la ora 18.30, insa nu a efectuat turele de alergare din debutul sedintei de pregatire. El a inceput antrenamentul cu cateva suturi la poarta, iar apoi a discutat timp de aproximativ 20 de minute cu preparatorul fizic, sub comanda caruia a efectuat usoare miscari de stretching. "Briliantul" a parasit antrenamentul dupa 30 de minute si a mers la refacere. Tamas si Chivu, care au acuzat probleme medicale la meciurile disputate la sfarsitul saptamanii trecute la echipele de club, s-au pregatit cot la cot cu restul coechipierilor. Primul antrenament al Nationalei a fost unul lejer, cu alergari usoare, stretching si suturi la poarta. La incalzire a participat si directorul general al FRF, Ionut Lupescu. Dupa aproximativ o ora si 10 minute a parasit antrenamentul si Chivu, care s-a urcat direct intr-o masina a FRF si a parasit Stadionul "Farul", nu insa inainte de a se fotografia cu cativa copii care l-au asteptat la iesirea de la vestiare. Ultimii jucatori ramasi pe teren au fost portarul M. Popa si atacantii Marica si D. Niculae, ultimii doi sutand la poarta sub indrumarea selectionerului Victor Piturca si incheind antrenamentul in jurul orei 19,50.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.