Traditionalul maraton international de la Chicago s-a transformat intr-o adevarata tragedie din cauza caniculei, organizatorii anuntand, duminica seara, dupa finalul cursei in care Adriana Pirtea s-a clasat pe locul secund, ca o persoana a decedat si alti 350 de concurenti au fost spitalizati!
Alergatoarea de cursa lunga Adriana Pirtea s-a prezentat, duminica, la startul celebrului maraton de la Chicago, fara sa stie, insa, ce avea sa traiasca alaturi de cei peste 35.000 de concurenti, printre care s-a mai numarat o alta specialista autohtona, Nuta Olaru. In ciuda temperaturii ridicate si a umiditatii excesive (86%), Adriana Pirtea a reusit sa depaseasca obstacolele meteorologice si s-a clasat pe locul secund, cu 2:33,52, fiind depasita de sprintul final al castigatoarei de anul trecut, Berhane Adere, care a obtinut victoria in extremis, cu 2:33,49, in vreme ce Nuta Olaru s-a clasat pe locul sase.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.