Daca nu a reusit sa isi asigure serviciile lui Ciprian Marica in aceasta vara, Manchester City este pe urmele lui Adrian Mutu. Revelatia acestui sezon din Premier League este dispusa sa ofere Fiorentinei 7 miloane de lire sterline.

“Briliantul” a marcat din nou in Serie A si a ajuns la cota de cinci reusite. De aceasta data, victima a fost Juventus, echipa care l-a dat la schimb cu bulgarul Bojinov in urma cu un an.

Mutu a ridicat in picioare stadionul “Artemio Franchi” prin reusita din minutul 89, din penalty, care a adus egalarea pe tabela de marcaj.

“Am fost putin emotionat, deoarece jucam contra fostilor mei colegi. La penalty, de asemenea, deoarece Buffon ma cunoaste foarte bine. A si intuit unde voi trage. La final mi-a spus ca daca nu as fi tras mai tare ar fi aparat penalty-ul. Sper sa dau in continuare totul pentru Fiorentina”, a declarat atacantul “tricolorilor” la finalul partidei.

Presa din Italia l-a laudat si dupa acest meci pe jucatorul nostru. “La fel ca joi, romanul de gheata inscrie din nou. Atunci, golul calificarii in fata celor de la Groningen, iar acum pe cel al remizei cu Juve. Florenta rade”, a notat “Gazzetta dello Sport”.

La finalul intalnirii cu Juventus, 300 de suporteri “viola” il asteptau la iesire pe fenomenul Fiorentinei. “Sunt obosit mort si maine plec spre Romania”, le-a raspuns fotbalistul de care se leaga cele mai mari sperante ale noastre in partida cu Olanda, in timp ce se urca in Bentley-ul sau


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.