Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, a demisionat ieri si a plecat deja in Italia, au declarat, persoane din cadrul gruparii giulestene, informeaza NewsIn.
Contactat telefonic de NewsIn tehnicianul italian a declarat: "Nu pot spune nimic concret. Nu vrea sa vorbesc acum despre demisie. Sunt in Italia, nu stiu ce va fi".

Cristiano Bergodi a fost numit in vara acestui an in functia de antrenor principal al Rapidului. Tehnicianul a mai intentionat sa paraseasca gruparea giulesteana de doua ori. In primul rand Bergodi a vrut sa demisioneze din cauza nemultumirilor legate de campania de achizitii, iar a doua oara dupa remiza din Cupa UEFA cu FC Nurnberg, scor 2-2, fiind dezamagit de tratamentul la care a fost supus el si formatia sa in ultimul timp, facand referire la comisiile federale si la presedintele FRF, Mircea Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.