Atacantul brazilian al clujenilor a fost omul meciului de la Tg. Jiu. Didi a marcat golul victoriei pentru CFR, in minutul 66, iar din minutul 86 a trecut in poarta, dupa eliminarea lui Stancioiu (Andone facuse deja toate schimbarile)! Stancioiu a primit un cartonas galben, dupa care a aplaudat ironic decizia arbitrului A. Constantin, care i-a aratat si al doilea cartonas galben, eliminandu-l de pe teren!

"A fost un meci foarte disputat, dar si un meci in care noi am jucat cel mai prost din acest campionat. Dar asta este situatia, o echipa valoroasa castiga insa si atunci cand joaca prost. Asta s-a intamplat cu CFR. Pentru mine este clar ca avem o echipa care stie ce vrea in campionat si am luat o optiune serioasa pentru a ne mentine pe locul I in liga. A fost un meci destul de greu, dar eu zic ca arbitrajul a fost corect", a spus Iuliu Muresan, presedintele executiv al lui CFR, care crede ca eliminarea lui Stancioiu a fost corecta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.