Dorinel Munteanu avea nevoie de o victorie, ieri, pentru a se alatura lotului echipei nationale cu un moral excelent, in vederea partidei cu Olanda. Elevii sai au aratat inca o data ca locul ocupat in clasament, dar si jocul practicat, nu mai trebuie sa surprinda pe nimeni.

Inca din prima repriza, moldovenii conduceau cu 3-0, printr-o dubla a jucatorului curtat cu insistenta de granzii Capitalei (24 si 39), si un gol facut cadou de nigerianul Dino Ezze, dupa un sut al lui Bukvic. Oaspetii s-au trezit dupa pauza si au redus din diferenta prin jucatorul venit din Ghencea, Alin Litu, care l-a executat cu sange rece pe Haisan (54).

Nu a fost insa de ajuns, deoarece echipa lui Adrian Porumboiu a iesit din nou la joc. Ljubinkovic a marcat pentru hattrick in minutul 74, dupa ce a reluat mingea in poarta, la o centrare foarte buna a lui Sorin Frunza. Ultimele 20 de minute ale partidei le-au apartinut tot fotbalistilor vasluieni, care au reusit a sasea victorie din acest inceput de sezon. Gloria Buzau ramane in coada clasamentului cu doar opt puncte dupa zece etape ale Ligii I.