Dupa ce a renuntat la carma reprezentativei masculine de handbal a Romaniei din cauza esecului inregistrat in barajul european, antrenorul Lucian Rasnita si-a prezentat, ieri, demisia si din staff-ul tehnic al campioanei HCM Constanta.
Startul nefast din campionatul intern si esecul drastic suferit in grupele Ligii Campionilor l-au costat scump pe antrenorul Lucian Rasnita, care s-a vazut obligat, joi seara, sa renunte la functia pe care o detinea pe banca tehnica a celei mai valoroase grupari autohtone, HCM Constanta. Astfel, cu doar doua zile inaintea meciului din etapa secunda a Grupei B din Liga Campionilor, handbalistii de pe Litoral au ramas fara antrenor principal, timona fiind preluata de fostul secund, Eden Hairi, dar si de Alexander Adzic. De altfel, demisia antrenorului Lucian Rasnita era iminenta, in conditiile in care HCM Constanta a inregistrat doua rezultate negative in debutul Ligii Nationale, 20-26 la Uztel Ploiesti si 25-25 la CSM Oradea, dar si un esec drastic in fief-ul suedez al IF Hammarby, unde a capotat cu 25-33. Ieri dimineata, dupa ce a anuntat conducerea gruparii de pe Litoral de intentiile sale, Lucian Rasnita a trecut si pe la sala pentru a se desparti de fostii sai elevi, care vor evolua, maine, de la ora 11, in fata propriilor fani, impotriva team-ului francez din Montpellier, in cel de-al 50-lea meci al constantenilor in cupele europene.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.