Antrenorul lui Dinamo, Walter Zenga, a declarat la finalul partidei castigate cu Elfsborg, scor 1-0 - insa care nu a fost de ajuns pentru a obtine calificarea “cainilor” - ca jucatorii sai s-au descurcat foarte bine.

“Sunt dezamagit. Mi-am dorit mult sa mergem mai departe. Trebuie sa facem ceva pentru a castiga duminica in campionat. Toata echipa a jucat bine. Nu comentez despre un jucator ca a evoluat bine sau slab. Echipa s-a descurcat foarte bine”, a spus dezamagit tehnicianul italian.

Vasile Turcu era foarte dezamagit de jucatorii lui Dinamo, la finalul meciului, sustinand ca actionarii ar fi jucat mai bine.

“Investitorii au facut tot ce le statea in putinta pentru echipa, dar nu putem intra noi si pe teren. Calificarea s-a pierdut la Bucuresti, acolo unde am fost invinsi. Trebuie insa sa strangem randurile si sa mergem mai departe”, a declarat oficialul “cainilor”.

Celalalt actionar, Cristi Borcea, nu s-a obisnuit cu ideea ca a ramas afara din Europa: “Am avut doua sanse mari la 1-0, Danciulescu si Margaritescu au scapat singuri cu portarul, dar nu au putut sa inscrie. Nu pot sa inteleg cum am ramas afara din Europa”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.