Managerul general al oltenilor a declarat ca Universitatea vrea sa demonstreze ca este superioara Gloriei Bistrita, in meciul de astazi, din etapa a 10-a a Ligii I. Balaci nu a dorit insa sa comenteze venirea antrenorului italian Niccolo Napoli, cel care a mai condus Craiova pe timpul lui Dinel Staicu. Conform unor surse din anturajul clubului, Napoli este asteptat luni la Craiova.

"Daca ne ducem sa ne aparam cu Gloria, nu stii ce se poate intampla, asa ca noi vom juca pe atac. Dorim sa le aratam ca suntem Universitatea Craiova, ca le suntem superiori. Orice pozitie ocupa ei in clasament acum, chiar daca sunt situati mai bine ca noi, Universitatea este peste ei. Ca tot, ca traditie, ca performanta, ca nume. In ceea ce priveste jocul in sine, putem obtine un rezultat bun. Un jucator care la noi nu prindea echipa, ba chiar lotul foarte rar, Lucian Parvu, la ei este titular.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.