Rapid a remizat cu FC Nurnberg, scor 2-2, dar a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA dupa un meci in care a platit lipsa de concentrare si greselile personale. La final, Bergodi dezamagit a spus ca va demisiona.

Formatia giulesteana a pierdut sansa de a ajunge pentru a treia oara consecutiv in grupele Cupei UEFA remizand, scor 2-2, pe propriul teren cu FC Nurnberg dupa 0-0 in deplasare.

Motivati de atmosfer­a fierbinte creata de public, giulestenii au luat cu asalt poarta lui Blazek inca din primele minute. Brazilianul Cesinha, aflat intr-o forma foarte buna, a deschis scorul ('15) cu o lovitura de cap dupa un corner de pe partea dreapta. Acelasi Cesinha si apoi Maldarasanu, cu un sut de la 30 de metri, au trecut pe langa majorarea scorului. Ratarile gazdelor au fost razbunate prompt de nemti.

Peer Kluge a speculat o neintelegere intre Vasile Maftei si portarul Andrade si a egalat spre nemultumirea vehementa a patronului rapidist George Copos, care a ajuns cu o intarziere de cinci minute la stadion. Golul a mai taiat putin din elanul Rapidului care nu a mai avut decat o ocazie mare pana la pauza prin camerunezul Pierre Boya.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.