Handbalista acuza modul in care a fost suspendata si asteapta anularea deciziei de catre Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal.

In urma cu doua zile, handbalista Carmen Amariei a fost suspendata doi ani de Comisia de Disciplina a FRH ca urmare a memoriului depus de echipa "U" Jolidon Cluj, in care clubul informa ca sportiva nu s-a prezentat la antrenamentele echipei si nici la meciurile oficiale.

Decizia a nemultumit-o profund pe sportiva, care si-a angajat avocati pentru a se ocupa de acest caz. "Eu nu am stiut nimic, nici ca acest caz se va judeca, nici ca voi fi suspendata. Nu stiu ce sa fac, la antrenamente nu ma primesc, imi spun ca sunt suspendata.

E un adevarat circ tot ce se intampla. Acum astept un act oficial de la Federatie, prin care sa fiu instiintata ca am fost suspendata doi ani, si apoi sa se schimbe aceasta decizie in Consiliul de Administratie. Din acest moment, de acest caz se ocupa avocatii mei si nu vreau sa mai fac declaratii", a spus sportiva, care a castigat sezonul trecut Liga Campionilor cu Slagelse.

Fiind o suspendare mai mare de sase luni, decizia Comisiei de Disciplina va fi validata de Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal la urmatoarea intrunire. Un caz aproape asemanator a fost cel al Talidei Tolnai, care a fost suspendata opt luni de Comisia de Disciplina a FRH pentru dubla semnatura, iar ulterior pedeapsa a fost micsorata la o luna de Consiliul de Administratie al FRH.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.