In sezonul 2003-2004, formatia din Donetk invingea cu scorul de 3-1 pe Pyunik, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii, Marica inscriind o dubla. Daca atunci era considerata o performanta enorma calificarea in grupe, in acest sezon echipa patronata de Ahmetov vrea sa ajunga in varful acestei competitii.

Golul victoriei pentru ucraineni a fost marcat, in minutul 42, de brazilianul Jadson, dupa o faza creata de Razvan Rat. Pe vremea cand era jucator, Lucescu nu a reusit sa il invinga niciodata pe Camacho.

Cei doi fosti mari jucatori s-au intalnit de doua ori, in preliminariile CE din 1976, insa ambele meciuri s-au terminat la egalitate: 1-1 in Spania si 2-2 la Bucuresti.

Mircea Lucescu este de parere ca fotbalistii sai pot invinge pe AC Milan in umatorul meci din grupa G, victorie care i-ar asigura calificarea in “optimi”:

“A fost un rezultat meritat. Am jucat bine si ne-am creat multe ocazii. Sunt trei puncte foarte importante care ne dau incredere pentru meciul urmator, cu Milan. Jocul Benficai s-a rezumat la Rui Costa, Angel Di Maria si Cristian Rodriguez, dar i-am fortat sa arunce mingi lungi catre Oscar Cardozo. Ultimele minute au fost dificile, pentru ca au atacat numeric, dar cred ca mai puteam marca o data pe contraatac”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.