Finantatorul stelist a declarat ca Arsenal a fost o echipa care putea fi invinsa si a subliniat ca inca mai crede in calificarea in optimile de finala competitiei.
"Sunt dezamagit. Cu putin noroc, puteam castiga. Am fost insa o echipa parca putin obosita si nu am avut forta la finalizare. Am gasit un Arsenal care putea fi batut. Eu mai cred in calificarea mai departe", a spus boss-ul din Ghencea.

"Tactica a fost buna, am pasat mingea, dar parca nu am avut zvac, forta, putere. Cu Badea incomplet refacut, la mijloc fara Lovin, cu P. Marin pe dreapta, acolo unde s-a jucat tot jocul... Poate daca avea inspiratie si il schimba pe P. Marin sau ceva la mijloc... Nu am avut forta, energia, zvacul sa finalizam. Mi-a placut cum a jucat apararea, in afara de P. Marin. Mi-au placut Ov. Petre si Emeghara, care au fost ca ceasul! Si Zapata, care este portar!", a declarat Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.