Cei doi fotbalisti, implicati si in alte scandaluri, au petrecut vineri, pana la sapte dimineata, intr-un club de manele din Regie

Dinamo reuseste si in returul campionatului sa fie campioana fotbalistilor indisciplinati. Dupa ce in turul campionatului Semeghin si Iordache s-au remarcat preponderent prin activitatea din afara terenului, cei doi au fost din nou protagonistii unor evenimente terminate spre dimineata. Conducerea administrativa a "cainilor rosii" si antrenorul Ioan Andone au decis sanctionarea celor doi fotbalisti, pentru recidivare in incalcarea regulamentului de ordine interioara, informeaza site-ul oficial al FC Dinamo.

Semeghin si Iordache au fost trimisi, pe perioada nedeterminata, la echipa a doua a clubului si au fost sanctionati financiar, precizeaza sursa citata, fara a oferi alte detalii. Surse din cadrul clubului au declarat ca cei doi fotbalisti au fost sanctionati pentru ca in noaptea de vineri spre sambata au fost in Regie, intr-un club de manele, unde au stat pana la sapte dimineata, in conditiile in care aveau programat un antrenament la ora 11. Initial, sefii lui Dinamo i-au trimis pe Semeghin si Iordache in Divizia B, la echipa a doua a clubului, insa din cauza antecedentelor extrem de grave este de asteptat ca astazi sa se decida excluderea definitiva din lotul campioanei a celor doi fotbalisti.

Semeghin a fost in centrul mai multor scandaluri nocturne de cand a venit la Dinamo. Fotbalistul sosit de la Foresta Falticeni s-a luat la bataie intr-un club din Bucuresti cu mai multi indivizi, incaierarea terminandu-se destul de prost pentru fundasul lui Dinamo. Anul trecut, acelasi Semeghin, aflat in stare de ebrietate, a reusit sa intre cu masina in Hotelul Erbas. In toamna, Adrian Iordache a avut un accident pe autostrada Bucuresti-Pitesti, fiind cercetat pentru moartea unui om, dupa o noapte petrecuta alaturi de colegii sai Semeghin si Goian, la un club de striptease din Pitesti. Evenimentele mai putin placute in care au fost implicati cei doi au fost musamalizate de politie.

"Ciobi" se retrage

Liviu Ciobotariu a decis sa-si incheie cariera de fotbalist, la varsta de 34 de ani, informeaza site-ul oficial al lui Dinamo. "Asa am crezut de cuviinta. Este un moment greu pentru mine. M-am gandit foarte mult in ultimele zile la aceasta retragere si am decis. Mi-as dori sa raman in fotbal, la Dinamo, dar am timp sa meditez la ce voi face in continuare", a declarat jucatorul. Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie, a declarat ca il asteapta pe Ciobotariu ca antrenor la Dinamo. "Vreau sa-i multumesc public pentru ce a facut pentru Dinamo. Ciobotariu are forta morala pentru o noua cariera", a adaugat Badea.

Retragerea oficiala a lui "Ciobi" va avea loc cu ocazia meciului disputat de Dinamo, pe teren propriu, in compania lui "Poli" Unirea Iasi, in cadrul etapei a 18-a a Diviziei A. In iunie 2004, Ciobotariu a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo, insa fundasul nu a mai intrat in vederile lui Andone si esuase in tentativa de a se transfera in iarna la o alta echipa. In alta ordine de idei, Dinamo a terminat la egalitate, scor 2-2, partida amicala disputata sambata contra Otelului Galati. "Cainii rosii" au condus cu 2-0, prin reusitele lui Burca si Cl. Niculescu, insa au fost egalati de moldoveni prin golurile semnate de Aldea si Oprea.

Andone nu a contat pe jucatorii convocati la echipele nationale, dar nici pe Semeghin, Iordache, Baltoi si Tibi Moldovan, jucatori trimisi la echipa a doua a clubului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.