Asociatia Fotbalistilor Profesionisti din Anglia (PFA) il sprijina pe atacantul roman Adrian Mutu in litigiul cu gruparea Chelsea, care solicita compensatii in valoare de 8 milioane de lire sterline, informeaza agentia Sports. "O decizie in favoarea clubului Chelsea ar duce la crearea unui precedent periculos, care ar putea avea grave repercusiuni", a declarat un fost oficial al PFA, Brendon Batson.

Clubul Chelsea a inaintat o plangere oficiala la Comisia de Apel a Federatiei Engleze de Fotbal (FA), prin care ii solicita jucatorului roman compensatii materiale, motivand ca acesta a obligat conducerea gruparii engleze sa-i rezilieze contractul, in octombrie 2004, prin incalcarea clauzelor stipulate in intelegere. Potrivit sursei citate, Comisia de Apel a FA va lua o decizie in acest caz saptamana viitoare. Chelsea a renuntat la serviciile lui Adrian Mutu dupa ce acesta a fost depistat la un control antidoping, dar inainte de a fi suspendat pentru sapte luni de FA.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.