Dinamo a plecat aseara spre Suedia, pentru returul cu Elfsborg, dupa ce la Bucuresti "cainii" au pierdut cu 1-2
Walter Zenga ramane optimist in privinta sanselor de calificare ale lui Dinamo in grupele Cupei UEFA, in ciuda esecului surprinzator inregistrat acum aproape doua saptamani, cand echipa sa a pierdut cu 1-2 prima mansa a confruntarii cu Elfsborg. Antrenorul italian spune ca dupa acest rezultat, este "un pic" mai greu", dar ca elevii sai "au fata" de grupele competitiei. "Cainii" au plecat aseara spre Suedia decisi sa intoarca acest rezultat, iar tehnicianul italian se bazeaza pe revenirea de forma a elevilor sai, care s-a vazut in ultimele trei etape de campionat, cand Dinamo a castigat sapte puncte. La capitolul probleme ar fi diferenta de temperatura dintre Romania si Suedia, faptul ca meciul de maine seara se va juca pe teren sintetic, dar si unele accidentari.

"Avem probleme de lot si faptul ca jucam pe teren sintetic. Cristi Pulhac are o problema la glezna si mai avem alte trei probleme minore la alti fotbalisti, pe care sper sa le rezolvam in urmatoarele 48 de ore", a spus Zenga ieri, inaintea ultimului antrenament efectuat in Romania. Tehnicianul dinamovist a explicat ca, tocmai din cauza suprafetei de joc, echipa sa a plecat cu doua zile inainte de partida retur cu Elfsborg, programata maine seara, de la ora 20, in direct la Prima TV. "Mai avem doua zile de antrenament pe teren sintetic si trebuie sa ne adaptam mai ales ca acolo e frig. Incercam sa abordam meciul din perspectiva unei victorii. E un dezavantaj ca jucam pe teren sintetic, dar si in Liga Campionilor se joaca asa. E o diferenta pentru ca mingea trece mai repede, dar eu cred ca la un asemenea meci va conta mai mult cum se va aseza echipa decat terenul", a mai spus Zenga.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.