Oficialii clujeni spun ca "centralul" a avantajat pe Dinamo la meciul de duminica seara
Liderul Ligii I, CFR Cluj, si campioana en-titre, Dinamo, au incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), derby-ul etapei a 9-a, disputat duminica seara pe Stadionul "Dr. Constantin Radulescu". Dinamo a deschis scorul in minutul 18, prin Ad. Cristea, care a speculat o nesincronizare in careu intre Panin si Stancioiu (a "suflat" mingea dintre cei doi). CFR a restabilit egalitatea in minutul 75, prin Didi, care a marcat cu capul dupa o centrare a lui Panin. Dupa meci, oficialii clujeni l-au gasit vinovat pe Al. Tudor, caruia ii reproseaza un fault premergator golului marcat de Dinamo, neacordarea unui penalty la Fabbiani si eliminarea lui Tony din ultimul minut.

"A fost fault in atac la gol, dar Tudor nu recunoaste, are alt regulament. Aveam o parere extraordinara despre el, dar mi-am schimbat-o. A fluierat orice obstructie si nu am putut face mai mult de trei pase inlantuite. Imi placea mai mult Tudor in deplasare decat acasa si as vrea sa ne arbitreze la returul cu Dinamo. Cred ca nu suntem lasati sa castigam campionatul! Stiam ca il urmareste pe Tony sa il dea afara! Nu a dat penalty la Fabbiani! La inceputul meciului ne-a spus sa nu vada mana pe adversari, iar eu le-am atras atentia jucatorilor mei ca nu cumva sa faca acest lucru, iar cei de la Dinamo l-au luat pe Fabbiani ca la lupte greco-romane, ca sa-l puna la saltea. Sa ni-l dea pe Corpodean la meciurile cu Steaua si Dinamo!", a declarat Ioan Andone, antrenorul lui CFR. "A fost un meci care nu ne avantajeaza, sunt multumit putin de joc. Am dominat pe Dinamo, dar Dinamo ne-a lasat s-o dominam. Am facut greseli pe ultimii 30 de metri. Este greu de comentat daca este bun acest 1-1, pentru ca puteau si ei sa marcheze pe final. CFR poate mai mult si sunt convins ca la Bucuresti vom juca mult mai bine. La Cluj, Steaua si Dinamo au stat mai mult in jumatatea proprie si cele doua meciuri mi s-au parut asemanatoare", a adaugat Andone.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.