Bucuros de joc, dar trist de rezultat. Asa era Walter Zenga dupa partida de la Cluj.

Dinamo a ratat doua mari ocazii pe final. Plus eroarea de nevazator a tusierului, care l-a oprit pe Oprita dupa o regula a ofsaidu-lui numai de el stiuta. “Am asisitat la un meci frumos, de lupta. Venisem sa castigam, echipa a jucat bine cu CFR, care practica un joc frumos, de atac si de aceea este pe primul loc.

Acum, Dinamo a revenit in forta, sunt multumit de cum am jucat acasa la prima clasata. Daca ma intrebati pe mine, Dinamo a pierdut doua puncte” a apreciat italianul, care a fost singurul personaj important al derby-ului care nu a vorbit despre arbitraj. in schimb, in frunte cu Ioan Andone, secundat de sefii Muresan si Paszkany, cei de la CFR l-au infierat pe arbitrul Alexandru Tudor.

“Cel mai bun mijlocas de acoperire de la Dinamo a fost Alexandru Tudor. Suntem cobaii bucures-tenilor, care fac delegarile cum vor ei”, a declarat patronul Paszkany.
“La golul lui Cristea a fost joc periculos, in rest ne-a mutat toate faultu-rile la doi metri mai in spate. A fost sub acoperire”, a spus si prese-dintele Muresan, completat de Ioan Andone.

“Au fost doua penalty-uri neacordate. Cu Tudor, efectiv nu poti sa joci, fragmenteaza incredibil meciul”. Raspunsul dinspre soseaua stefan cel Mare a venit prin portavocea de serviciu, Vasile Turcu. “Muresan cred ca a vazut meciul cu ochii in frigider. S-a gandit probabil la bunatatile de la protocol. Tudor a fost cel de-al 12-lea jucator al Clujului”, a declarat actionarul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.