Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat,ieri, ca adversara Stelei din Liga Campionilor, Arsenal Londra, este o formatie foarte puternica, greu de invins, iar echipa lui Massimo Pedrazzini va avea un meci deosebit de greu cu gruparea antrenata de Arsene Wenger.
"Arsenal e o echipa de extraterestri, iar toata echipa Stelei nu costa cat un jucator al englezilor. Steaua nu se poate pune cu ea. Totusi, eu nu ma iau dupa ce spun unii sau altii, nu poti fi umilit nici cand iei zece goluri, Steaua trebuie sa aiba incredere in ea. Daca Steaua reuseste sa adune patru puncte in aceasta grupa, cu siguranta va merge in Cupa UEFA", a declarat Dumitru Dragomir.

Partida Steaua-Arsenal, contand pentru Grupa H a Ligii Campionilor, se va disputa marti de la ora 21:45 si va fi arbitrata de norvegianul Terje Hauge. Intalnirea va fi transmisa de Pro TV, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.