Ros-albastrii au trecut cu 1-0 de FC Vaslui, prima victorie dupa patru meciuri de campionat, si spera la un rezultat bun maine, cu Arsenal

Steaua a castigat greu meciul cu tupeistii moldoveni, care s-au aflat pe primul loc sau pe podium in aceste prime etape, gratie rabdarii si, poate, a valorii superioare. Dupa ce la Bacau, in meciul de Cupa Romaniei, Zaharia a marcat un hatt-trick in ciuda patronului Gigi Becali, sambata seara a fost randul unui alt jucator aflat in vizorul boss-ului, Ionut Rada, sa marcheze de trei puncte. Vasluiul a avut curaj atata timp cat pe teren s-a aflat Dorinel Munteanu, primind gol la putin timp dupa ce acesta s-a retras pe banca, la o faza la care oaspetilor le-a lipsit foarte mult Mardare, iesit pe margine pentru a primi ingrijiri medicale. A fost primul meci al Stelei in Ghencea dupa demisia lui Hagi, iar oalele sparte au fost platite de Ovidiu Petre, jucator huiduit de intreg stadionul la fiecare atingere de balon, in semn de protest fata de faptul ca acesta ar fi complotat impreuna cu conducerea debarcarea "Regelui". La finalul intalnirii, toate declaratiile s-au legat de adversitatea fata de Petre a publicului si de meciul cu Arsenal de maine.

"Sunt foarte multumit de rezultat. E o victorie muncita. Echipa a dat totul si e foarte important ca suporterii sa inteleaga ca nu e frumos ca, stelist fiind, sa joci si contra lor. Avem nevoie de sustinerea lor. In trecut am trait mari bucurii alaturi de ei. Azi am avut ocazii, atitudinea jucatorilor s-a schimbat. Acesta poate fi un drum corect. Cand jucatorii sunt fluierati, cand in ziare citesc numai de scandal credeti ca e un moment frumos? Fiecare jucator stie ca nu e un moment usor. Daca greseste o pasa, toata lumea il fluiera", a cpmentat Massimo Pedrazzini, antrenorul Stelei. Acesta le-a cerut fanilor sa-si mute tirul fluieraturilor spre el. "Jucatorii trebuie lasati in pace. Daca vrea cineva sa critice, sa ma critice pe mine. Ovidiu Petre e multumit doar pentru rezultat. Nu e frumos sa fie fluierat atunci cand atinge mingea. El nu are nici o vina pentru ce s-a intamplat. E un jucator profesionist, respectuos, serios. Nu cred ca a facut ce s-a spus despre el", a mai spus fostul "secund" al lui Hagi. "Nu sunt vinovat cu nimic de tot ceea ce se intampla. Ceea ce s-a spus despre mine nu e adevarat, dar asta e, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Cred ca din cauza domnului Craciunescu s-au intamplat aceste lucruri. Nu cred ca Gigi Becali este de vina, eu am cazut la mijloc. Nu stiu daca jocul meu a fost afectat de reactia suporterilor, importante sunt cele trei puncte. Sper, chiar daca voi fi huiduit in continuare, sa castigam meciurile", a declarat si "tinta" fanilor, Ovidiu Petre.

"A mai luat bataie Arsenal si de la echipe mai slab cotate decat Steaua. Daca repetam jocul de azi in pase putem sa facem o surpriza mare cu Arsenal", a prevazut managerul general Adrian Ilie. Gigi Becali a vorbit in stilu-i caracteristic despre confruntarea cu englezii. "Dupa ce-i bat pe Arsenal, va spun exact ce am visat, cum am deslusit eu visul. Sunt optimist pentru meciul cu Arsenal, pentru ca atunci cand toata lumea m-a atacat, cum a fost cu Valencia, atunci vine Dumnezeu sa ma ajute", a spus Becali, comentat imediat de Pedrazzini. "Il invidiez pe Gigi. Viseaza tot timpul. Insa eu nu dorm, asta e problema", a spus tehnicianul Stelei. Becali a incercat sa-i ia apararea si lui Ovidiu Petre. "Este urat sa descurajezi un jucator. Baiatul nu poate da randament maxim daca este huiduit de suporteri. Vina imi apartine si mie cu Ovidiu Petre. Nu mi-am dat seama atunci ca se va intampla asa si regret. Este numai vina mea, imi pare rau", a spus Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.