Reprezentativa de rugby a Romaniei a fost invinsa, sambata, la Toulouse, de puternica selectionata a Noii Zeelande, cu scorul de 85-8 (36-5), si si-a incheiat evolutia la Cupa Mondiala, terminand pe locul al patrulea in grupa C.
Rugby-ul romanesc a rasuflat usurat, sambata dupa-amiaza, dupa ce tricolorii pregatiti de Daniel Santamans au scapat de un esec usturator in fata All Blacks, neo-zeelandezii impunandu-se, la Toulouse, "doar" cu scorul de 85-8. Dupa ce au stabilit un nou record al competitiei, culcand balonul in terenul nostru de tinta in secunda 38 (!), prin Sivivatu, neo-zeelandezii s-au distrat cu defensiva noastra vreo 25 de minute, timp in care au mai inscris patru eseuri prin acelasi Sivivatu, Masoe, Rokocoko si Evans, dupa care au ridicat piciorul de pe acceleratie, permitandu-i chiar lui Marius Tincu sa intre in istorie in minutul 31 cu un eseu inscris celei mai de temut echipe a Planetei. De altfel, intalnirea a fost ca o joaca de-a soarecele si pisica, diferenta de valoare fiind evidenta, dar Romania a reusit sa-si indeplineasca obiectivul propus pentru acest meci: sa nu piarda la o diferenta mai mare de 70 de puncte.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.