Clujenii au egalat pe final in meciul cu Dinamo si au trecut pe primul loc

A fost derby! Oricate discutii au fost pe aceasta tema inainte de meci, CFR Cluj-Dinamo a fost, probabil, cea mai buna partida a campionatului, de pana acum.

A ajutat mult si atmosfera creata de fanii ardeleni, dar si de cainii rosii care au uitat de conflictul cu Turcu si ceilalti si si-au incurajat echipa. La fel ca si in intalnirea cu Steaua, jucatorii lui Andone au inceput foarte sus, iar primele 15 minute au fost incandescente pentru apararea alb-rosiilor. A venit apoi, ca din senin, golul lui Cristea care a profitat de apatia dusa la extrem a lui Panin si Stancioiu.

Din acest moment, painea si cutitul au fost pe masa lui Walter Zenga. Ceferistii au revenit in joc de abia pe la jumatatea reprizei secunde. E adevarat, gazdele cerusera doua penalty-uri in tot acest timp, dar centralul Alexandru Tudor nu s-a pripit si a judecat corect. in schimb, le-a trecut glontul pe la ureche la bara lui Bratu.

Golul egalizator al lui Didi, venit in minutul 75, a dat drumul nebuniei. Atacantul brazilian pe care oficialii de la CFR il vad naturalizat si in nationala Romaniei a adus egalarea cu capul, dupa o greseala colectiva a defensivei dinamoviste, inceputa de la eroarea lui Oprita si continuata de cuplul Moti-Radu stefan.

Paradoxal, latinii lui Andone n-au fost in stare sa forteze victoria pe final de meci. Curajul a fost de partea “cainilor”, care au ratat doua ocazii imense, prin Danciulescu. Chiar daca la final “Falcosul” a contestat arbitrajul, cei care au avut cu adevarat ceva de reclamat au fost campionii, Oprita fiind oprit din pozitie de unu la unu cu Stancioiu, tusierul vazand un offside inexistent.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.