Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, este constient ca meciul contra Frantei, in Cupa Davis, este greu, dar mizeaza pe experienta lui Andrei.
De-a lungul anilor, Romania s-a mai intalnit de opt ori cu reprezentativa Frantei in Cupa Davis. Singura data in care noi ne-am impus s-a intamplat in 1974 (scor 3-2, la Bucuresti), pe vremea in care din echipa noastra faceau parte Ilie Nastase si Ion tiriac. Tocmai de aceea, Nastase este rezervat in privinta deznodamantului partidei, programata in weekendul 8-10 februarie 2008.

Presedintele Federatiei Ro­mane de Tenis, Ilie Nas­tase, vorbeste cu obiectivitate despre partida din primul tur al Grupei Mondiale. "Ca sa fiu sincer, vom avea aceleasi sanse pe care le-am avut in februarie, cand am jucat tot cu ei, in Franta. Atunci, surprinzator, am castigat la dublu, dar am si pierdut un meci ce parea a fi in mana lui Pavel, care a avut 2-0 la seturi cu Richard Gasquet", ne-a spus Nastase. „Sunt multumit ca-l avem pe Pavel, care sper sa fie in forma la inceputul anului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.