Fascinati de jocul lui Constantin Schumacher la echipele din China, un grup de tineri din aceasta tara intentioneaza sa deschida un fan club al Ceahlaului Piatra Neamt.
Un tinar chinez, Lu Zhi Yuan, a trimis un e-mail clubului Ceahlaul prin care isi manifesta intentia ca, impreuna cu citiva prieteni, sa deschida in China un fan club al gruparii din Piatra Neamt, transmite corespondentul NewsIn. Jucatorul care i-a determinat sa aiba aceasta initiativa este Constantin Schumacher, legitimat acum la echipa lui Pinalti dupa ce a evoluat trei sezoane in China. "Am ajuns sa cunoastem foarte multe date atit despre clubul Ceahlaul Piatra Neamt, cit si despre jucatorul Constantin Schumacher. L-am apreciat de cum l-am vazut in campionatul Chinei. Este un fotbalist cu adevarat talentat. Ne-ar face mare placere sa-l revedem, poate la vara, cu echipa Ceahlaului, intr-un turneu efectuat in China. Veti deveni faimosi."


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.