Sotul celebrei foste manechine Monica Gabor, actualmente Columbeanu si tot actualmente casnica, intra in fotbal.

Pentru ca are mai putine hectare, dar mai multa minte decit Gigi Becali, doi centrimetri mai mult decit Vasile Turcu si nu suporta tartele cu fructe, Irinel Columbeanu - caci despre el este vorba - s-a hotarit sa nu investeasca in echipe gen Steaua, Dinamo sau Rapid, ci la Pandurii, cea mai iubita grupare din Tirgu Jiu, formatia cu cei mai multi suporteri, incepind cu Maruta si terminind cu Andra, ultima simpatizind prin alianta. Omul de afaceri Irinel Columbeanu intentioneaza sa devina sponsor al echipei Pandurii Tirgu Jiu, team aflat in acest moment pe un frumos loc 9 in clasamentul Ligii 1.

In vara lui 2006, formatia gorjeana a retrogradat in esalonul secund, dar a fost reprimita in Divizia A, printr-o manevra de culise, totul in detrimentul Sportului Studentesc. Anuntul privind implicarea lui Irinel Columbeanu la Pandurii a fost facut, ieri, de catre presedintele clubului din Tg.Jiu, Marin Condescu. Columbeanu a asistat, joi, la invitatia presedintelui Marin Condescu, la meciul din 16-imile Cupei Romaniei, dintre Pandurii si Universitatea Craiova, confruntare cistigata de gazde, greu, dar meritat, cu 1-0, dupa prelungiri. Marin Condescu a declarat ca l-a convins pe miliardar sa investeasca in fotbal, dupa ce Irinel Columbeanu a platit publicitatea pentru bannerele aflate pe stadionul Municipal, in valoare de 50.000 de euro. "Irinel Columbeanu este dispus sa sponsorizeze Pandurii acum, dupa ce a vazut un meci al nostru. Pina acum, spunea ca nu este dispus sa-si asocieze numele cu cel al unei echipe de fotbal si nici nu era interesat foarte mult de fenomen, dar dupa ce a vazut acest meci s-a decis si va investi si in fotbal.

Firma care produce la Tirgu Carbunesti columbeanit (n.r. - un tip de material de constructii) ne-a achitat in prima faza 50.000 de euro pentru publicitatea care se face pe stadion. Dar, cel mai probabil, pina la finalul acestui an se va face un contract de sponsorizare, si este cert ca firma lui Irinel Columbeanu va sprijini Pandurii. Vom vedea cit va fi valoarea contractului, important e ca si-a dat acordul sa ne sprijine financiar. Eu l-am convins sa vina alaturi de noi, sa ne vada cum jucam si a ramas placut surprins", a spus Condescu. Irinel Columbeanu deruleaza in zona Gorjului mai multe afaceri, cea mai importanta fiind producerea unui tip de material de constructii, numit columbeanit, la Tirgu Carbunesti.

O noua jucarie pentru Monica?

Pentru cei neavizati, sa spunem ca Irinel Columbeanu are 47 ani, pe care nu-i arata decit de la git in sus, acesta fiind rezultatul trasului de fiare si al unei ambitii iesite din comun. Sotul Monicai mai are o minte sclipitoare (de vina e consoarta, care se da cu prea mult sclipici!), beneficiaza de nenumarate limuzine de lux, Bentley, Bentley, un Bentley, inca un Bentley si terminind cu un Bentley, un reality-show la televizor, de succes, dar momentan sistat, o vila cu 13 camere la Snagov, cu piscina, pridvor si transmisiuni in direct, citeva Revelioane live (dintre care amintim nunta, botezul, nasterea si making-offurile de rigoare), o sotie fosta manechin, dar despre asta am mai spus, si o avere impresionanta. Desi in clipa de fata cunoastem faptul ca Irinel Columbeanu va intra in fotbal in calitate de sponsor, mai mult ca sigur ca urmatoarea miscare a miliardarului va fi aceea de a pretinde puteri depline la Pandurii, desi Condescu nu-i un fraier, dar poate sa faca pe fraierul. De ce se introduce Irinel in lumea fotbalului? In primul rind, pentru ca fotbalul te rasplateste cu notorietate. In al doilea rind, care la fel de bine poate sa reprezinte si primul rind, probabil ca Monica s-a plictisit si vrea sa aiba o noua jucarie. Altfel, tot raul spre bine. O vom vedea pe doamna Columbeanu invitata la "Recursul etapei", exprimindu-si parerea despre jocul fantastic al echipei din Tg.Jiu, sistemul ales de Neagoe sau despre arbitrajele tendentioase, care se intimpla, n-ai ce-i face.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.