Daca am fi jucat mai des cu Olanda, probabil ca George Ogararu ar fi avut mai multe selectii la nationala.
Asa, fundasul lancierilor are doar una, la acel 0-2 din Giulesti, in campania trecuta si e pe cale sa o stranga pe a doua la meciul de la Constanta, tot cu Portocala Mecanica. Victor Piturca a anuntat jucatorii care activeaza in strainatate si care vor fi convocati pentru dubla cu Olanda si Luxemburg, iar fundasul dreapta de la Ajax e printre ei. Antipatia lui Piti fata de Ogararu dateaza inca de pe vremea cand antrena Steaua, iar la echipa nationala selectionerul s-a bazat mai mereu pe Contra si, ca rezerva, pe Badoi.

O alta surpriza este si convocarea lui Sorin Paraschiv, de la Rimini din liga secunda italiana, care nu mai fusese in lot din 2005. Ceilalti jucatori care vor primi telegrame sunt: Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (Auxerre), Cristi Chivu (Inter Milano), Razvan Rat (sahtior), Florentin Petre (tSKA Sofia), Paul Codrea (Siena), Alin Stoica (Gent), Adrian Mutu (Fiorentina), Daniel Niculae (Auxerre) si Ciprian Marica (Stuttgart). Partida cu Olanda e programata pe 13 octombrie la Constanta, in timp ce in Luxemburg tricolorii joaca pe 17 octombrie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.