Gigi Becali se considera atotputernic si nu pune la suflet reactia fanilor Stelei, care il acuza de dictatura in Ghencea
„Ma doare in palarie ca ma contesta publicul", a declarat Becali declansand astfel un nou razboi cu fanii. Suporterii l-au criticat in ultimele doua partide pe latifundiar pentru amestecul sau despotic la echipa si inlaturarea lui Hagi. Protestele vor continua la partida din aceasta seara cu FC Vaslui, transmisa in direct de Antena 1, de la ora 20.30.

Nici nu s-a incheiat bine conflictul dintre Gigi Becali si fanii stelisti dupa ce finantatorul a purtat la gat fularul lui Dinamo, si se anunta un nou razboi. Rezultatele slabe ale echipei si comportamentul din ce in ce mai dictatorial al lui Becali i-au infuriat pe fanii care l-au ironizat pe latifundiar in timpul partidei de la Bacau: „Regele demisioneaza si ciobanu' antreneaza", aluzie la inlaturarea fortata a antrenorului Gica Hagi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.