Reprezentativa Romaniei joaca simbata (ora 14.00, TVR 2), impotriva Noii Zeelande, ultimul sau meci la Cupa Mondiala de rugby.
Pentru citeva natiuni, precum cea portugheza, japoneza sau namibiana, a sasea Cupa Mondiala de rugby s-a incheiat, dar sfirsitul este aproape si pentru „stejarii“ Romaniei, indiferent de rezultatul ultimului meci din grupa C. Sansele ca reprezentativa noastra sa incheie victorioasa parcursul la CM sint insa de domeniul fantasticului, atit timp cit adversara ne este Noua Zeelanda, una dintre marile favorite la cistigarea titlului.

Multe agentii de pariuri nici macar nu acorda cota victoriei All Blacks, problema punindu-se in ceea ce priveste diferenta de scor, daca Romania pierde la mai mult sau mai putin de 85 de puncte. „In 2003 am pierdut cu 90 de puncte in fata Australiei. Sper ca acum sa fie altceva, desi este clar ca acest meci va fi cel mai dur pentru noi de la Cupa Mondiala. Vreau insa ca Noua Zeelanda sa nu ne bata la mai mult de 70 de puncte diferenta“, a declarat capitanul reprezentativei noastre din primele doua partide, Sorin Socol. Echipa adversarilor nostri va fi mult modificata fata de jocul cistigat contra Scotiei (40-0), in sensul ca 11 dintre fostii titulari vor fi inlocuiti si inclusiv capitanul Richie McCaw va fi pastrat pe banca, banderola urmind sa-i fie trecuta lui Jerry Collins.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.