Universitatea a dublat ultimul loc din Liga I cu eliminarea din Cupa. Intr-un alt meci din Cupa Romaniei, Rapidul a trecut lejer de FCM Bacau II, dar scandalul cu FRF continua.
Sase trofee a strins Universitatea Craiova in istoria clubului, jucind alte cinci finale ale Cupei Romaniei. Istoria a fost insa insuficienta pentru a salva echipa olteana de la o eliminare prematura din competitie, dupa 0-1 in meciul cu Pandurii Tg. Jiu. Mai mult, singurul gol al meciul a fost marcat de Stromajer in prelungiri, minutul 110, dupa o gafa de proportii a vedetei din poarta Universitatii, Mircea Bornescu.

Galeria Universitatii Craiova a fost prezenta la Tirgu Jiu cu toate ca anuntase la inceputul saptaminii ca nu va face deplasarea in semn de protest fata de rezultatele care au dus echipa pe ultimul loc in clasamentul Ligii 1. Pe durata partidei, fanii au afisat mai multe mesaje ironice cu referire la pozitia din clasament a Universitatii si la trecutul lui Adrian Mititelu, patronul clubului din Banie: "Ospatar,... nota!", "Ajica, mai adu' o palinca pe caiet", "La cum evoluati, voi va suportati?", "Aveti valoare doar in diviziile inferioare", "Vrem investitor". Apropo de vechea indeletnicire a patronului, inaintea meciului au avut loc evenimente demne de o echipa din diviziile inferioare. De frica sa nu li se puna ceva in mincare, staff-ul Universitatii Craiova a interzis fotbalistilor sa serveasca masa la restaurantul Hotelului “Brincusi” unde erau cazati. Desi au sosit in Tirgu Jiu miercuri seara, in jurul orei 22.00, craiovenii au preferat mincarea de la pachet, pe care au servit-o in parcul Brancusi, de frica sa nu fie otraviti. “Nu au servit masa la noi la hotel si nu am primit nici o explicatie. Poate au mincat in alta parte”, a confirmat Dumitru Braila, patronul Hotelului “Brincusi”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.