Fanii lui Dinamo s-au impacat cu jucatorii dupa o intalnire moderata de Badea
La Dinamo e liniste! Dupa o furtuna de doua zile, declansata de fani, prin amenintarea jucatorilor, si continuata de fotbalisti, prin anunturi legate de eventuale plecari, cele doua parti au batut palma marti seara, dupa o intalnire moderata de presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, care considera ca discutiile au fost benefice, iar conflictul a fost aplanat.

"Sunt multe lucruri pe care suporterii le stiu din surse anonime si, din lipsa de comunicare, s-a ajuns la niste perceptii ireale. Am concluzionat ca modul de manifestare de la meciul cu <<U>> Cluj nu este specific. Trebuie sa fie un raport nu doar sentimental, ci si unul care sa aiba la baza un respect reciproc. Trebuie sa avem astfel de intalniri periodice. Putem sa ne gestionam insuccesele fara sa recurgem la mesaje agresive. Avem nevoie de unitate pentru un singur interes comun: Dinamo! Impartasim o stare comuna si nu beneficii din legatura cu Dinamo", a spus Badea. Atacantul Claudiu Niculescu, care a participat la intalnirea cu suporterii, este convins ca lucrurile au revenit pe un fagas normal. "A fost o discutie civilizata in care si noi si ei am inteles ce ne dorim unii de la altii. Speram ca ei sa fie aceiasi suporteri de anul trecut, iar noi, aceeasi echipa din sezonul trecut. Am trecut peste aceste divergente. Suntem convinsi ca am avut o perioada mai slaba, dar cu ajutorul lor speram sa trecem peste acest moment dificil", a spus Niculescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.