Se pare ca fundasul Cristi Chivu se tine de cuvant si face tot ce poate pentru a fi prezent la meciul decisiv al echipei nationale, cu Olanda, de la Constanta, de pe 13 octombrie.

Capitanul “tricolorilor” are un motiv in plus sa forteze, dupa ce l-a suparat pe presedintele Interului, Massimo Moratti, pentru accidentarea din amicalul cu Germania. La antrenamentul de ieri al campioanei Italiei, Chivu a fost o prezenta inedita.

A aparut sub comanda tehnicianului Roberto Mancini cu umarul si mana imobilizate. Acest lucru nu l-a impiedicat sa se pregateasca cot la cot cu ceilalti coechipieri, ceea ce face ca sperantele lui Victor Piturca sa-l aiba in teren la meciul cu batavii cresc.

Totusi, initial, medicii nu-i dadeau nici o sansa aparatorului sa fie apt de joc pana la data intalnirii cu Olanda. De altfel, la meciul tur, de la Rotterdam, capitanul a lipsit de asemenea dupa ce si-a rupt nasul la un meci al Romei. Cristi Chivu si-a dislocat umarul in prima repriza a meciului amical al echipei nationale, de la Koln, cu Germania.

Acest lucru i-a infuriat la culme pe oficialii interisti, pentru ca romanul i-a lasat descoperiti in defensiva pentru meciul din grupele Ligii Campionilor, cu Fenerbahce. Supararea a fost justificata pentru ca gruparea din Milano a pierdut cu 1-0 la Istanbul.

Cristi si-a luat casa la Milano

Iubita lui Cristi Chivu, Adelina Elisei, s-a intors ieri de la Milano. Acesta e inca un semn ca starea fotbalistului s-a imbunatatit, pentru ca prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 a tinut sa stea alaturi de Chivu pe ultima perioada a recuperarii.

In perioada in care capitanul nationalei a fost indisponibil si a avut mai mult timp liber, cuplul a cautat o locuinta in Milano, care sa intruneasca pretentiile unui jucator platit cu 5 milioane de euro pe sezon. Dupa ce au vizionat impreuna mai multe case, Cristi si Adelina s-au hotarat la una dintre ele, actele urmand sa fie finalizate saptamana viitoare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.