Reprezentativa de rugby a Romaniei va intalni in aceasta seara, de la ora 21, selectionata Portugaliei, in cadrul etapei a treia din grupa C a Cupei Mondiale.
Ieri, la sedinta de pregatire a meciului de la Toulouse cu lusitanii, intalnire cruciala pentru ambele echipe in economia clasamentului final al grupei, managerul Robert Antonin le-a transmis tricolorilor un mesaj sec, "Este interzis sa pierdem si acest meci!", in vreme ce antrenorul Santamans a anuntat sapte modificari in formula de start.

Infrangerile suferite de selectionata "frunzei de stejar" in primele doua meciuri din grupa C a Cupei Mondiale, cand tricolorii au cedat copilareste in fata Italiei si au pierdut lamentabil confruntarea cu Scotia, dar si unele probleme medicale din lot, l-au facut pe antrenorul Daniel Santamans sa anunte sapte modificari in XV-le de start pentru meciul de diseara cu reprezentativa Portugaliei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.