Evolutiile stralucitoare ale lui Adrian Mutu, atat la echipa nationala, cat si la cea de club, nu mai uimesc pe nimeni in ultima vreme. Antrenorul Cesare Prandelli a spus ca Fiorentina a devenit dependenta de “Briliant”.

La conferinta de presa de dinaintea antrenamentului de ieri, atacantul “tricolorilor” a declarat ca Francesco Totti marcheaza multe goluri, insa pe ultimii 20 de metri nu este mai bun decat el.

“Totti merita Balonul de Aur. E unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, care marcheaza foarte mult. E pacat ca a renuntat la echipa nationala. Daca vreti sa facem o comparatie intre mine si el, nu e mai bun decat mine pe ultimii 20 de metri”, a aruncat Mutu bomba inainte de partida de maine, din Serie A, dintre fosta echipa a lui Chivu - AS Roma - si Fiorentina.

Fostul jucator al lui Dinamo a vorbit si despre conflictul cu Cristian Vieri, din finalul meciului cu Catania: “Gestul sau mi s-a parut ciudat, dar m-a provocat sa fac lucrurile pe teren mai bine. Cand antrenorul sau colegii imi spun sa fac mai mult eu incerc sa fac tot posibilul ca echipa sa castige”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.