Handbalistele de la Oltchim au invins galonata grupare rusa Zvezda Zvenigorod,cu 23-19, si au intrat in posesia celui mai ravnit trofeu continental
Aproape doi ani a trebuit sa astepte antrenorul Gheorghe Tadici pentru a-si lua revansa in fata omologului sau Evgheni Trefilov, dupa ce Romania a fost invinsa de Rusia in finala Campionatului Mondial din 2005. Si chiar daca revansa n-a venit la un meci inter-tari, ci in finala celei mai importante competitii inter-cluburi a Batranului Continent, satisfactia tehnicianului de la Oltchim este la fel de mare, deoarece echipa din Rm. Valcea a trecut in week-end de toata crema Rusiei. Mai exact, Oltchim si-a facut drum spre finala Supercupei Europei dupa ce a invins, sambata, puternica grupare rusa Lada Togliatti, finalista Ligii Campionilor, iar in ultimul act a trecut, duminica seara, de detinatoarea Cupei EHF, galonata Zvezda Zvenigorod, cu 23-19 (9-9).

Conducerea campioanei handbalului feminin romanesc, Oltchim Rm. Valcea, poate spune ca a incheiat, duminica seara, un sezon perfect, contabilizand toate trofeele celor cinci competitii la care a participat: Liga Nationala, Cupa Romaniei, Supercupa Romaniei, Cupa Cupelor si Supercupa Europei. O performanta demna de invidiat, mai ales ca la ultimul turneu, Supercupa Europei, incheiat duminica seara intr-o atmosfera de vis in Sala Sporturilor din Rm. Valcea, a reusit sa puna la colt cele mai galonate grupari ale handbalului continental. Adica, finalistele Ligii Campionilor, Slagelse si Lada Togliatti, si pe detinatoarea Cupei EHF, Zvezda Zvenigorod.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.