In timp ce Steaua, Dinamo si Rapid isi dau cu stingu-n dreptu`, CFR merge brici, este atractia campionatului.

Liderul vine din Cluj, are un "11" alcatuit din opt straini, rivalizeaza cu Bucurestiul la buget si - cel mai important - a strins 20 de puncte in opt etape. Practic, trupa lui Andone putea avea numai victorii pe linie, daca nu rata doua lovituri de la 11 metri (ambele pe final de partida) in remizele cu Poli Timisoara (2-2) si Steaua (0-0).

Duminica, "feroviarii" au trecut si peste hopul numit Poli Iasi, gratie reusitelor lui Semedo si Didi, oaspetii marcind prin Naidin. "Am demonstrat ca meritam sa fim sus, dar va fi greu sa raminem acolo. Oricum, lucrurile evolueaza din ce in ce mai bine, sintem aproape de potential maximum. De 16 ani se asteapta ca titlul sa vina in provincie.

Pe podium, acum sint echipele din afara Capitalei si Doamne ajuta sa le prinda finalul de campionat asa. Imi doresc sa cistig un titlu, pentru ca, de 15 ani de cind am terminat scoala de antrenori, am cucerit unul singur", a declarat Ioan Andone. Dupa ce Ionut Popa, "principalul" Politehnicii, a spus ca CFR va fi noua campioana a tarii, Iuliu Muresan, presedintele gruparii ardelene, a mentionat ca spera ca previziunea oficialului din Iasi sa se confirme in vara viitoare: "In aceasta etapa, ne-au ajutat rezultatele indirecte.

Echipele care participa in cupele europene au probleme interne si in joc. In acest timp, noi, gospodareste, adunam puncte. S-ar putea ca anul acesta sa fie anul provinciei. Sint mari sanse ca o echipa din afara Bucurestiului sa ia titlul si sper sa fim noi". In urmatoarea etapa, CFR are programat un nou examen serios: derbiul cu Dinamo, pe propriul teren.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.