Marele derby dintre Sahtior Donetk si Dnepr Dnepropetrovsk, din etapa a 10-a a campionatului Ucrainei, disputat duminica seara, s-a incheiat cu victoria zdrobitoare a echipei lui Lucescu, scor 4-1.
La Sahtior, fundasul Razvan Rat a fost titular si chiar a meritat, deoarece romanul a dat un gol (`48) si a mai oferit o pasa de gol (`75) la finalizare fiind Brandao. Pentru echipa lui Lucescu au mai punctat Brandao (`53 - penalty) si Gladky (`73), punctul vizitatorilor fiind inscris de Vorobei (`20). In urma acestui rezultat, Sahtior si-a consolidat pozitia de lider, acumulind 28 de puncte, cu sase mai mult decit de Dnepr si sapte fata de Dinamo Kiev. "Modalitatea in care am obtinut aceasta victorie demonstreaza ca sintem o formatie mare. In Est, este mult mai greu sa construiesti o echipa. Asa, la Porto, unde cumperi numai brazilieni, sau sa mergi apoi la Chelsea si sa cumperi ce e mai bun din lume, este foarte simplu. Mai complicat este sa construiesti o echipa asa cum am facut eu la Donetk", a afirmat tehnicianul roman, care a folosit jucatorii: Pyatov - Srna (`75 Gai), Chigrinsky, Yezerskyi, Rat - Fernandinho, Lewandovski, Ilsinho, Castillo (`46 Jadson) - Lucarelli (`46 Brandao), Gladky.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.