Antrenorul lui Poli Timisoara, Dusan Uhrin a declarat la fina-lul intalnirii de la Mioveni, ca elevii sai au obtinut o remiza norocoasa, laudand prestatia echipei adverse.
“Astazi am obtinut un rezultat de egalitate norocos. Nu am jucat nimic in prima repriza. Am inceput sa fim un pericol pentru adversar doar pe final, dupa schimbarile efectuate. Pana in minutul 80 Dacia ne-a dat o lectie de fotbal”, a marturisit Uhrin jr.

De cealalta parte, antrenorul gazdelor, Florin Marin, a spus ca echipa sa a facut cel mai bun meci din acest campionat, rezultatul partidei fiind nedrept: “Dupa cum am jucat, meritam sa castigam. Am avut mai multe situatii de a inscrie, insa am pierdut doua puncte pe mari greseli de aparare. Pot sa spun ca a fost cel mai bun joc al nostru din acest inceput de campionat, dar azi am avut mare ghinion. Rezultatul e nedrept”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.