Boss-ul din Ghencea spune ca "Fiara" poate ajunge la iarna in Ghencea, la "pachet" cu aradeanul Edson
Gigi Becali a declarat sambata, la Arad, inaintea meciului UTA - Steaua, ca Marius Lacatus va fi prima sa optiune pentru postul de antrenor in iarna, daca pana la finalul turului acesta va ajunge cu echipa sa pe locul 7 in clasament. "Lacatus are prima sansa sa ajunga antrenor la Steaua in iarna, daca UTA va ajunge in primele sapte pana la finalul turului", a spus Gigi Becali. De asemenea, oficialul stelist s-a interesat si de transferul lui Edson, cel care a stabilit, din penalty, scorul final al meciului UTA - Steaua, 1-1. La meciul de la Arad, Lovin si D. Goian au parasit terenul in minutul 14, ambii accidentati. In minutul 74, V. Iacob a fost eliminat dupa ce l-a lovit cu cotul in gura pe Chita. Steaua a deschis scorul in minutul 57, prin Nicolita, iar UTA a egalat in minutul 83, din penalty (hent in careu comis de Ov. Petre), prin Edson.

"Mai este mult pana atunci. Deocamdata, am treaba de facut la Arad. Dar cred ca, daca ar fi o lista de antrenori, eu as fi cam pe la coada. Sa ajungem noi cu UTA pe locul 7 si vom mai vedea", a spus Lacatus. In schimb, Nicolae Bara, unul dintre patronii gruparii aradene, a declarat ca este de acord ca Lacatus sa plece la Steaua. "Nu pot sa-l opresc! Steaua este casa lui Lacatus. Daca vrea sa plece, il las", a spus Bara, care ar fi de acord si cu transferul lui Edson. "Pentru cariera lui ar fi bine sa ajunga la Steaua. Totusi, suma de transfer ar fi de aproape doua milioane de dolari", a spus Bara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.