Venirea italianului Nicolo Napoli la Universitatea nu ii incinta pe fanii echipei din Banie.
In cazul in care va fi numit antrenor la Universitatea Craiova, italianul Nicolo Napoli risca sa nu aiba parte de o primire prea calda din partea suporterilor olteni. Majoritatea comentariilor postate ieri pe site-urile publicatiilor care au dat ca posibila revenirea italianului la ,,Stiinta'' au fost impotriva lui Napoli. “Ce performante are? Nu e debutant ca si Cioroianu, ala de care te plingeai? Mititelule, ne duci in B cu asa antrenori, o sa dam un gol la zece etape, uita-te pe clasament si la programul viitor si poate intelegi ca nu mai e timp de experimente. Divizia B e aproape, trezeste-te o data!”, se spune intr-un comentariu.

Cei mai multi sustin ca Napoli este o solutie de compromis, un nou experiment, incapabil sa resusciteze Universitatea: “E cea mai mare greseala cu acest Napoli, e prea slab pentru Liga I, aici se cere unul cel putin de nivelul lui Zenga, Bergodi sau Landi. O sa regretati curind cu acest Napoli”. De asemenea, exista fani ai ,,Stiintei'' care considera ca Mititelu ar avea probleme financiare si de aceea nu aduce un antrenor cu nume. “Napoli? Nu, multumim! Cine este acest Napoli. O alta gaselnita a lui Mititelu. Facem un alt experiment. Oare avem nevoie de asa ceva sau am ajuns atit de rau incit nu mai vine nici un antrenor cu nume la Craiova? S-au terminat antrenorii din tara si trebuie sa il aducem pe Napoli? Sau Mititelu e falit? Sau poate vrea sa isi bata joc la maxim de suporteri?”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.