Italianul este antrenor principal, dar spune ca "echipa va fi facuta de toti, dupa ce vom discuta"
Fostul "secund" al lui Hagi, instalat oficial ieri ca antrenor prinicipal al gruparii din Ghencea, a raspuns, intr-o conferinta de presa, dupa ce a fost intrebat ce va face daca Gigi Becali va interveni in alcatuirea echipei, ca "toti vom discuta cine e bine sa joace"! "Prefer sa nu raspund. Daca zic ca voi face eu echipa, se poate spune ca glumesc, daca zic ca o face altcineva, iar nu e bine. Toti vom discuta cine e bine sa joace. Vorbim, nu stiu! Gigi Becali mi-a spus sa antrenez,Sa gasesc cine e bine sa joace. Dupa aceea, nu stiu! Nu se stie cat va dura aceasta aventura, o zi, o luna, un an", a declarat italianul.

Pedrazzini a afirmat ca nu stie cat va ocupa functia de antrenor la Steaua. "E clar ca echipa este sub presiune si am nevoie doar de liniste pentru meciurile urmatoare. Nici o partida nu e usoara pentru noi si trebuie sa ne dam tot sufletul pe teren. Tot staff-ul cu care am lucrat a ramas. Suntem oameni la care clubul s-a gandit sa faca munca serioasa. Nu se stie pana cand, dar asta nu inseamna cu nu trebuie sa muncim. Nu e un moment usor. Trebuie sa muncim cu seriozitate si cu suflet. Astea sunt gandurile mele si ale staff-ului acum", a precizat Pedrazzini. Intrebat de eventualele neintelegeri intre Hagi si jucatori, Pedrazzini a declarat: "Pentru mine nu e asa. Am muncit cu Hagi in fiecare zi. Am vorbit si cu jucatorii si nu a fost lipsa de intelegere. A fost lipsa de rezultate si asta ne-a pus in dificultate. Daca echipa a jucat bine si a pierdut, nu e bine. Singurul lucru bun care a ramas dupa meciul de la Praga este cum a evoluat echipa. Daca un lucru nu a mers bine, trebuie sa remediem. Nimeni nu stie ce se va intampla in viitor. Nu e vorba daca sa fiu principal, deoarece tot profesionist sunt. Daca vine un antrenor mare, ii las locul, nu este nici o problema. Deocamdata vreau sa fac o munca serioasa. Nimeni nu e vinovat si toti jucatorii trebuie sa-si asume responsabilitatea. Mergem mai departe impreuna". Pedrazzini a mai declarat ca acum are o sansa mare ca antrenor. "Pentru o cariera in care am fost mereu antrenor secund, sigur ca este cea mai mare sansa a mea, dar daca m-as gandi numai la asta as porni cu stangul. Raman cu picioarele pe pamant, mai ales ca nu s-au schimbat multe. Important este ca mergem mai departe impreuna. Olaroiu este o solutie, dar nimeni nu poate sti ce se va intampla. Daca se intampla sa vina Olaroiu, plec fara probleme", a precizat Pedrazzini.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.