Selectionerul Victor Piturca este suparat foc pe vicepremierul George Copos, patron al Rapidului.
Boss-ul giulestenilor catalogase cu cateva zile in urma neconvocarea la lot a nici unui rapidist drept o mare greseala din partea antrenorului primei reprezentative. In replica, Piti l-a acuzat pe Copos ca incearca sa tensioneze atmosfera din sanul echipei nationale.

Pentru "dubla" cu Olanda si Macedonia, selectionerul Victor Piturca nu a chemat nici un jucator al Rapidului. Imediat, oficialii clubului de sub Podul Grant au contestat decizia antrenorului nationalei. Atat presedintele Dinu Gheorghe, cat si tehnicianul Razvan Lucescu au fost surprinsi si suparati de hotararea luata de Piti.

RIPOSTA

Surpriza a venit insa din partea lui George Copos, vicepremierul Romaniei, acesta fiind cel mai vehemet dintre contestatari. Patronul feroviarilor a declarat: "Selectionerul a facut o mare greseala pentru ca nu a convocat nici un fotbalist de la Rapid". La auzul acestei afirmatii, Piturca a luat foc. "Am ramas uimit de declaratiile lui Copos", a spus antrenorul echipei nationale. Vizibil iritat de subiectul discutiei, selectionerul a continuat: "In loc sa creeze liniste in jurul echipei, nu face altceva decat sa tensioneze atmosfera. Poate asta si doreste".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.