Tenismenul roman Victor Hanescu a fost invins astazi, de japonezul Takao Suzuki, in prima intalnire din meciul de Cupa Davis, dintre Romania si Japonia. Scorul primei partide de tenis, al confruntarii romano-asiatice, a fost 7-6, 6-1, 7-6, dupa cum informeaza NewsIn.

Cele doua echipe nationale de tenis se afla la prima intalnire la un meci de Cupa Davis, competitie ce are ca miza accederea in Grupa Mondiala. Liderul echipei noastre, Andrei Pavel, a anuntat inaintea inceperii competitiei, ca suntem principali favoriti, "dar Cupa Davis e Cupa Davis si pot aparea mereu surprize!".

Prima surpriza am avut-o dupa cum am observat, pentru ca Hanescu nu a reusit sa il invinga pe Suzuki.
In acest moment, in meciul doi, Andrei Pavel il infrunta pe Go Soeda.

Echipa Romaniei, care totusi este plasata la o cota mai mare decat echipa Japoniei, este formata din Andrei Pavel, Victor Hanescu, Florin Mergea si Horia Tecau si il are drept capitan pe Adrian Marcu. Tricolorii coordonati de Florin Segarceanu, vor incerca sa treaca insa de adversara nipona, in meciurile care se disputa la Osaka, in Japonia. Meciurile sunt transmise in direct la TVR1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.